Csengelei
Alapfokú
Művészeti
Iskola
2022. május 21. Konstantin
Csengelei Alapfokú Művészeti Iskola
GALÉRIÁK
Tavaszköszöntő bál

Tavaszköszöntő bál

Félévi bemutató 2022.02.09.

Félévi bemutató 2022.02.09.

Félévi bemutató 2021.02.26.

Félévi bemutató 2021.02.26.

http://mafusz.hu/Oktatási Hivatalhttp://www.csengeleiinformaciok.hu/https://www.drama.hu/http://tancpedagogusok.hu/http://www.wasbeeasteurope.hu/https://mtasz.hu/
Újévi hangverseny

A művészeti iskola fúvószenekara és mazsorettcsoportja 2022. január 8-án szervezte meg Újévi Hangversenyét. A járványhelyzet miatt a rendezvény csak védettségi igazolvánnyal és szájmaszkban volt látogatható. Ennek ellenére szép számú közönség jött össze este öt órára a faluház nagytermébe.

A vendégeket elsőként dr. Tóth Tibor polgármester köszöntötte. Ezután egymás után csendültek fel a zenekari dallamok, melyeket a mazsorettek tánca színesített. Az indulók mellett hallhattunk filmzenei betétdalokat, versenyeken elhangzott komoly műveket, musicaleket és latin amerikai dallamokból összeállított egyveleget is.

Czirok Zoltán és Czirokné Krizsán Zsuzsanna minden évben ezen a koncerten mondanak köszönetet a kerek évfordulót ünneplő zenekarosoknak és mazsoretteseknek is. 10 éves mazsorettes munkáért kapott köszönetet és vehetette át ajándékát Törköly Nelli, Széplaki Liza, Gémes Csilla és Gera Edina, 10 éve oszlopos tagja a zenekarnak Hajagos László, Zsolnai Balázs, Martus Nikolett és Forgó Judit. Pigniczki Dóra, Holo Patrik és Mustoha Regina pedig már 15 éve segíti az együttes munkáját. 

A befejező produkció mint mindig, most is Müller József Fejérvári indulója volt, melyet az összes fellépő mazsorettcsoport tánca egyszerre kísért.

A művészeti iskola tanulói és dolgozói mindenkinek boldog új évet kívánnak.