Csengelei
Alapfokú
Művészeti
Iskola
2024. április 19. Emma
Csengelei Alapfokú Művészeti Iskola
GALÉRIÁK
Tavaszköszöntő bál

Tavaszköszöntő bál

Félévi bemutató 2022.02.09.

Félévi bemutató 2022.02.09.

Félévi bemutató 2021.02.26.

Félévi bemutató 2021.02.26.

http://mafusz.hu/Oktatási Hivatalhttp://www.csengeleiinformaciok.hu/https://www.drama.hu/http://tancpedagogusok.hu/http://www.wasbeeasteurope.hu/https://mtasz.hu/
1. helyezett a bécsi keringős csoport

Ezzel a szlogennel rendezett online táncversenyt, a zuglói Fórumház Egyesület. A Zuglói Táncfesztivál Országos Amatőr Táncversenyre évek óta járnak a Csengelei Alapfokú Művészeti Iskola növendékei mindig szép eredményeket elérve. Idén erre 39. alkalommal került sor december 11 és 13 között, melyet a koronavírus járvány miatt online formában rendeztek meg. A versenyre különböző korosztályokban és kategóriákban lehetett nevezni több mint 300 produkciót neveztek a megmérettetésre. Színpadi tánc kategóriában a gyermek korcsoportban (11-13 évig) a 7. osztályosok bécsi keringője I. helyezést ért el.

Az oklevelek és az érmek postán érkeztek, melyeket a táncosok a téli szünet után kaptak meg. Reményeik szerint a májusi versenyen már személyesen is részt tudnak venni és átélhetik az ottani versenyhangulatot, láthatják a többi produkciót, izgulhatnak egymásért.