Csengelei
Alapfokú
Művészeti
Iskola
2021. december 3. Ferenc
Csengelei Alapfokú Művészeti Iskola
GALÉRIÁK
Félévi bemutató 2021.02.26.

Félévi bemutató 2021.02.26.

Félévi bemutató 2020

Félévi bemutató 2020

Újévi koncert 2020

Újévi koncert 2020

http://mafusz.hu/Oktatási Hivatalhttp://www.csengeleiinformaciok.hu/https://www.drama.hu/http://tancpedagogusok.hu/http://www.wasbeeasteurope.hu/https://mtasz.hu/
Alapítványok

Főnix 2004 Művészetoktatási Alapítvány

kiemelkedően közhasznú szervezet

 

Az alapítvány célja: A Csengelei Alapfokú Művészetoktatási Intézmény működtetése és fenntartása, a művészeti oktatás, nevelés feltételeinek biztosítása; az iskolában tanulók és dolgozók fizikai, szellemi képességének fejlesztése, gondozása; bel- és külföldi cserekapcsolatok kiépítése; fesztiválok, találkozók, versenyek, továbbképzések, alkotótáborok szervezése.

 

 

Csengelei Ifjúsági és Művészeti Alapítvány

közhasznú szervezet

 

Az alapítvány célja: A csengelei művészeti iskolások oktatásában, nevelésében, felzárkóztatásában, képességfejlesztésében, ismeretszerzésében, a minőségi feltételek javításában segítséget nyújtson. A hátrányos helyzetből érkezett csengelei fiatalok előbbre jutásának segítése; kulturális rendezvények, tanulmányi, egészségügyi és sportversenyek, tanulmányi kirándulások támogatása. Kiemelkedő munkát végző tanulók, nevelők jutalmazása; a tanulók és nevelők szakmai és egyéb rendezvényeken, kirándulásokon való részvételének támogatása. Minden tevékenységet támogat, amely a művészet és az ifjúság fejlődésének előmenetelének elősegítése érdekében történik.

 

 

Adószám: 18469109-1-06

Várjuk az 1 %-ot!