Csengelei
Alapfokú
Művészeti
Iskola
2018. november 15. Albert, Lipót
Csengelei Alapfokú Művészeti Iskola
GALÉRIÁK
Fúvószenekari és Mazsorett Fesztivál 2018.09.29.

Fúvószenekari és Mazsorett Fesztivál 2018.09.29.

Zenei Világnap 2018.10.01.

Zenei Világnap 2018.10.01.

Jászszentlászló szomszédoló 2009

Jászszentlászló szomszédoló 2009

http://mafusz.hu/Oktatási Hivatalhttp://www.csengeleiinformaciok.hu/https://www.drama.hu/http://tancpedagogusok.hu/http://www.wasbeeasteurope.hu/https://mtasz.hu/
Fesztivál

2018. szeptember 29-én, szombaton, először került megrendezésre a Csengelei Fúvószenekari és Mazsorett Fesztivál. A Hódmezővásárhelyi Városi Fúvószenekar és a Hód-Kristály Mazsorettcsoport,vezetőik: Vágó János és Dudás-Szabó Katalin, a Solti Ifjúsági Fúvószenekar Fuchs Attila vezetésével, a Kiskunfélegyházi Mazsorettegyesület csoportjai, vezetőjük: Jankovszki Zoltánné, valamint a Csengelei Fúvószenekar Czirok Zoltán és a Csengelei Mazsorettcsoportok Csáki Klaudia és Czirokné Krizsán Zsuzsanna vezetésével vettek részt az eseményen. A felsorolt csoportok részvételével egy nagyszabású rendezvényt sikerült megvalósítani. 

Az újonnan átadott piaccsarnok melletti téren berendezett színpadon, a zenekarok és tánccsoportok felváltva követték egymást, színes műsort biztosítva a nézőknek. Az időjárás végül kegyeibe fogadta a résztvevőket, hiszen a menetzenére előbújt a nap, de már nem volt ideje felmelegíteni a levegőt. A hideg szél ellenére sokan kitartottak a rendezvény végéig.

Reméljük, hogy a szívekben azért melegség áradt szét a lelkes fiatalok produkciójának látványától.

Köszönettel tartozunk: Csengele Község Önkormányzatának, Kormányos Sándor Polgármester Úrnak minden segítségért, Árvai Kálmánnak és a hivatal dolgozóinak a környezet megteremtéséért, a finom vacsoráért, a Centrál Kávézó dolgozóinak a büféért, Molnár Mihálynak a videofelvételért, Törköly Irmának a dekorációs virágokért, a művészeti iskola dolgozóinak, a szülőknek, a zenekari tagoknak, a táncos lányoknak a rengeteg segítségért.