Csengelei
Alapfokú
Művészeti
Iskola
2024. április 24. György
Csengelei Alapfokú Művészeti Iskola
GALÉRIÁK
Tavaszköszöntő bál

Tavaszköszöntő bál

Félévi bemutató 2022.02.09.

Félévi bemutató 2022.02.09.

Félévi bemutató 2021.02.26.

Félévi bemutató 2021.02.26.

http://mafusz.hu/Oktatási Hivatalhttp://www.csengeleiinformaciok.hu/https://www.drama.hu/http://tancpedagogusok.hu/http://www.wasbeeasteurope.hu/https://mtasz.hu/
Fesztivál

2018. szeptember 29-én, szombaton, először került megrendezésre a Csengelei Fúvószenekari és Mazsorett Fesztivál. A Hódmezővásárhelyi Városi Fúvószenekar és a Hód-Kristály Mazsorettcsoport,vezetőik: Vágó János és Dudás-Szabó Katalin, a Solti Ifjúsági Fúvószenekar Fuchs Attila vezetésével, a Kiskunfélegyházi Mazsorettegyesület csoportjai, vezetőjük: Jankovszki Zoltánné, valamint a Csengelei Fúvószenekar Czirok Zoltán és a Csengelei Mazsorettcsoportok Csáki Klaudia és Czirokné Krizsán Zsuzsanna vezetésével vettek részt az eseményen. A felsorolt csoportok részvételével egy nagyszabású rendezvényt sikerült megvalósítani. 

Az újonnan átadott piaccsarnok melletti téren berendezett színpadon, a zenekarok és tánccsoportok felváltva követték egymást, színes műsort biztosítva a nézőknek. Az időjárás végül kegyeibe fogadta a résztvevőket, hiszen a menetzenére előbújt a nap, de már nem volt ideje felmelegíteni a levegőt. A hideg szél ellenére sokan kitartottak a rendezvény végéig.

Reméljük, hogy a szívekben azért melegség áradt szét a lelkes fiatalok produkciójának látványától.

Köszönettel tartozunk: Csengele Község Önkormányzatának, Kormányos Sándor Polgármester Úrnak minden segítségért, Árvai Kálmánnak és a hivatal dolgozóinak a környezet megteremtéséért, a finom vacsoráért, a Centrál Kávézó dolgozóinak a büféért, Molnár Mihálynak a videofelvételért, Törköly Irmának a dekorációs virágokért, a művészeti iskola dolgozóinak, a szülőknek, a zenekari tagoknak, a táncos lányoknak a rengeteg segítségért.