Csengelei
Alapfokú
Művészeti
Iskola
2018. november 15. Albert, Lipót
Csengelei Alapfokú Művészeti Iskola
GALÉRIÁK
Fúvószenekari és Mazsorett Fesztivál 2018.09.29.

Fúvószenekari és Mazsorett Fesztivál 2018.09.29.

Zenei Világnap 2018.10.01.

Zenei Világnap 2018.10.01.

Jászszentlászló szomszédoló 2009

Jászszentlászló szomszédoló 2009

http://mafusz.hu/Oktatási Hivatalhttp://www.csengeleiinformaciok.hu/https://www.drama.hu/http://tancpedagogusok.hu/http://www.wasbeeasteurope.hu/https://mtasz.hu/
Fúvós Est

2010. augusztus 21-én második alkalommal rendeztük meg Fúvós Estünket. Tavaly Erdélyből a rétyi fúvószenekar látogatott el hozzánk, idén a Poddebicei Önkéntes Tűzoltó Zenekart hívta meg a művészeti iskola vezetősége Csengelére.

A kisteleki Id. Vándor Rudolf Fúvószenekar keresett lengyel kapcsolatot, így ismerkedett össze a két zenekar egymással. A poddebiceiek augusztusban pár napot Kisteleken vendégeskedtek. Czirok Zoltán, aki a kisteleki fúvószenekar mellett a csengelei fúvószenét is szívén viseli úgy gondolta, hogy velünk csengeleiekkel is megismerteti ezeket a végtelen kedves, vendégszerető embereket, akiknek ráadásul még van egy szakmailag kiváló együttesük is.

A köszöntő beszédek és az együttesek bemutatása után kezdődött a műsor. Elsőként a vendég zenekar egy 30 perces előadással mutatkozott be, majd őket követte a helyi fúvószenekar és mazsorettcsoport műsora.

Nagyon jó hangulat kerekedett mindkét zenekar és a nézők is jól érezték magukat. A műsor után szerény vendéglátás következett, ami később Kisteleken folytatódott tovább. Reméljük a zenekarok kapcsolata tovább erősödik és a későbbiekben is lesz alkalmunk egymás településén vendégszerepelni.