Csengelei
Alapfokú
Művészeti
Iskola
2024. április 23. Béla
Csengelei Alapfokú Művészeti Iskola
GALÉRIÁK
Tavaszköszöntő bál

Tavaszköszöntő bál

Félévi bemutató 2022.02.09.

Félévi bemutató 2022.02.09.

Félévi bemutató 2021.02.26.

Félévi bemutató 2021.02.26.

http://mafusz.hu/Oktatási Hivatalhttp://www.csengeleiinformaciok.hu/https://www.drama.hu/http://tancpedagogusok.hu/http://www.wasbeeasteurope.hu/https://mtasz.hu/
Fúvós Est

2010. augusztus 21-én második alkalommal rendeztük meg Fúvós Estünket. Tavaly Erdélyből a rétyi fúvószenekar látogatott el hozzánk, idén a Poddebicei Önkéntes Tűzoltó Zenekart hívta meg a művészeti iskola vezetősége Csengelére.

A kisteleki Id. Vándor Rudolf Fúvószenekar keresett lengyel kapcsolatot, így ismerkedett össze a két zenekar egymással. A poddebiceiek augusztusban pár napot Kisteleken vendégeskedtek. Czirok Zoltán, aki a kisteleki fúvószenekar mellett a csengelei fúvószenét is szívén viseli úgy gondolta, hogy velünk csengeleiekkel is megismerteti ezeket a végtelen kedves, vendégszerető embereket, akiknek ráadásul még van egy szakmailag kiváló együttesük is.

A köszöntő beszédek és az együttesek bemutatása után kezdődött a műsor. Elsőként a vendég zenekar egy 30 perces előadással mutatkozott be, majd őket követte a helyi fúvószenekar és mazsorettcsoport műsora.

Nagyon jó hangulat kerekedett mindkét zenekar és a nézők is jól érezték magukat. A műsor után szerény vendéglátás következett, ami később Kisteleken folytatódott tovább. Reméljük a zenekarok kapcsolata tovább erősödik és a későbbiekben is lesz alkalmunk egymás településén vendégszerepelni.