Csengelei
Alapfokú
Művészeti
Iskola
2021. december 3. Ferenc
Csengelei Alapfokú Művészeti Iskola
GALÉRIÁK
Félévi bemutató 2021.02.26.

Félévi bemutató 2021.02.26.

Félévi bemutató 2020

Félévi bemutató 2020

Újévi koncert 2020

Újévi koncert 2020

http://mafusz.hu/Oktatási Hivatalhttp://www.csengeleiinformaciok.hu/https://www.drama.hu/http://tancpedagogusok.hu/http://www.wasbeeasteurope.hu/https://mtasz.hu/
Fúvós Est

2010. augusztus 21-én második alkalommal rendeztük meg Fúvós Estünket. Tavaly Erdélyből a rétyi fúvószenekar látogatott el hozzánk, idén a Poddebicei Önkéntes Tűzoltó Zenekart hívta meg a művészeti iskola vezetősége Csengelére.

A kisteleki Id. Vándor Rudolf Fúvószenekar keresett lengyel kapcsolatot, így ismerkedett össze a két zenekar egymással. A poddebiceiek augusztusban pár napot Kisteleken vendégeskedtek. Czirok Zoltán, aki a kisteleki fúvószenekar mellett a csengelei fúvószenét is szívén viseli úgy gondolta, hogy velünk csengeleiekkel is megismerteti ezeket a végtelen kedves, vendégszerető embereket, akiknek ráadásul még van egy szakmailag kiváló együttesük is.

A köszöntő beszédek és az együttesek bemutatása után kezdődött a műsor. Elsőként a vendég zenekar egy 30 perces előadással mutatkozott be, majd őket követte a helyi fúvószenekar és mazsorettcsoport műsora.

Nagyon jó hangulat kerekedett mindkét zenekar és a nézők is jól érezték magukat. A műsor után szerény vendéglátás következett, ami később Kisteleken folytatódott tovább. Reméljük a zenekarok kapcsolata tovább erősödik és a későbbiekben is lesz alkalmunk egymás településén vendégszerepelni.