Csengelei
Alapfokú
Művészeti
Iskola
2024. július 24. Kinga, Kincső
Csengelei Alapfokú Művészeti Iskola
GALÉRIÁK
Tavaszköszöntő bál

Tavaszköszöntő bál

Félévi bemutató 2022.02.09.

Félévi bemutató 2022.02.09.

Félévi bemutató 2021.02.26.

Félévi bemutató 2021.02.26.

http://mafusz.hu/Oktatási Hivatalhttp://www.csengeleiinformaciok.hu/https://www.drama.hu/http://tancpedagogusok.hu/http://www.wasbeeasteurope.hu/https://mtasz.hu/
II. Fúvószenekari Találkozó

Szeptember 18-án második alkalommal rendeztük meg a zenekari találkozót. A Csengelei Fúvószenekar mellett vendégünk volt Kiskunhalasról a Halas Concert Band és a Mórahalmi Fúvószenekar. Mazsorettek tánca is színesítette a programot, hiszen a helyi csoportok mellett a mórahalmi Arlechino Táncegyesület mazsorettjei is színpadra léptek.

A találkozó délután három órakor kezdődött a mazsorettek és a fúvószenekarok felvonulásával, akik a rendezvény helyszínére, a piactérre érkeztek vissza. A vendégeket Czirok Zoltán fúvószenekar vezető és dr. Tóth Tibor polgármester köszöntötte.

Ezek után este fél hatig felváltva hallhattuk és láthattuk az együtteseket és a táncosokat szerepelni. A közönség nagy tetszésére a hagyományos indulók és klasszikus darabok mellett népszerű slágerek, filmzenék is elhangzottak. A csengelei mazsorettek a zenekarral közösen léptek fel, a mórahlami táncosok pedig gépzenére adták elő nagyon látványos sport-mazsorett produkcióikat. A műsor végén Czirok Zoltán, Czirokné Krizsán Zsuzsanna és dr. Tóth Tibor ajándékkal köszönte meg az együtteseknek, hogy ellátogattak Csengelére.

Befejezésül három induló hangzott el a zenekaroktól közösen. Először Müller József Jászkun-indulóját Lauer Zsolt vezényelte, ezt követte Vastag István dirigálásával Lehár Ferenc Szamosmenti indulója, végül pedig Czirok Zoltán vezényletével Müller József Fejérvári-indulóját hallhattuk.

Az este az Öregmalom Vendéglőben zárult, ahol nagyon finom vacsorával kedveskedtünk a résztvevőknek.

A rendezvényt nagyon sokan segítették és támogatták, reméljük senkit sem hagyunk ki a sorból. Köszönjük szépen a polgárőrök munkáját, Törköly Irmának a díszítéshez felajánlott virágokat, a Szi-Szi ABC-nek az italokat, az önkormányzat dolgozóinak a rengeteg pakolást, Molnár Misinek a képek és a felvétel készítését, Kun-Szabó Tibinek a büfé biztosítását és mindenki munkáját, aki bármilyen formában hozzájárult a rendezvény sikeréhez!

Fő támogatónk: