Csengelei
Alapfokú
Művészeti
Iskola
2023. március 22. Beáta
Csengelei Alapfokú Művészeti Iskola
GALÉRIÁK
Tavaszköszöntő bál

Tavaszköszöntő bál

Félévi bemutató 2022.02.09.

Félévi bemutató 2022.02.09.

Félévi bemutató 2021.02.26.

Félévi bemutató 2021.02.26.

http://mafusz.hu/Oktatási Hivatalhttp://www.csengeleiinformaciok.hu/https://www.drama.hu/http://tancpedagogusok.hu/http://www.wasbeeasteurope.hu/https://mtasz.hu/
II. Fúvószenekari Találkozó

Szeptember 18-án második alkalommal rendeztük meg a zenekari találkozót. A Csengelei Fúvószenekar mellett vendégünk volt Kiskunhalasról a Halas Concert Band és a Mórahalmi Fúvószenekar. Mazsorettek tánca is színesítette a programot, hiszen a helyi csoportok mellett a mórahalmi Arlechino Táncegyesület mazsorettjei is színpadra léptek.

A találkozó délután három órakor kezdődött a mazsorettek és a fúvószenekarok felvonulásával, akik a rendezvény helyszínére, a piactérre érkeztek vissza. A vendégeket Czirok Zoltán fúvószenekar vezető és dr. Tóth Tibor polgármester köszöntötte.

Ezek után este fél hatig felváltva hallhattuk és láthattuk az együtteseket és a táncosokat szerepelni. A közönség nagy tetszésére a hagyományos indulók és klasszikus darabok mellett népszerű slágerek, filmzenék is elhangzottak. A csengelei mazsorettek a zenekarral közösen léptek fel, a mórahlami táncosok pedig gépzenére adták elő nagyon látványos sport-mazsorett produkcióikat. A műsor végén Czirok Zoltán, Czirokné Krizsán Zsuzsanna és dr. Tóth Tibor ajándékkal köszönte meg az együtteseknek, hogy ellátogattak Csengelére.

Befejezésül három induló hangzott el a zenekaroktól közösen. Először Müller József Jászkun-indulóját Lauer Zsolt vezényelte, ezt követte Vastag István dirigálásával Lehár Ferenc Szamosmenti indulója, végül pedig Czirok Zoltán vezényletével Müller József Fejérvári-indulóját hallhattuk.

Az este az Öregmalom Vendéglőben zárult, ahol nagyon finom vacsorával kedveskedtünk a résztvevőknek.

A rendezvényt nagyon sokan segítették és támogatták, reméljük senkit sem hagyunk ki a sorból. Köszönjük szépen a polgárőrök munkáját, Törköly Irmának a díszítéshez felajánlott virágokat, a Szi-Szi ABC-nek az italokat, az önkormányzat dolgozóinak a rengeteg pakolást, Molnár Misinek a képek és a felvétel készítését, Kun-Szabó Tibinek a büfé biztosítását és mindenki munkáját, aki bármilyen formában hozzájárult a rendezvény sikeréhez!

Fő támogatónk: