Csengelei
Alapfokú
Művészeti
Iskola
2024. április 25. Márk
Csengelei Alapfokú Művészeti Iskola
GALÉRIÁK
Tavaszköszöntő bál

Tavaszköszöntő bál

Félévi bemutató 2022.02.09.

Félévi bemutató 2022.02.09.

Félévi bemutató 2021.02.26.

Félévi bemutató 2021.02.26.

http://mafusz.hu/Oktatási Hivatalhttp://www.csengeleiinformaciok.hu/https://www.drama.hu/http://tancpedagogusok.hu/http://www.wasbeeasteurope.hu/https://mtasz.hu/
Korondi siker

A Csengelei Fúvószenekar április 5-én útra kelt, úticéljuk az erdélyi Korond volt, ahol először került megrendezésre egy nemzetközi fúvószenekari verseny.

Megérkezés után rögtön próbált a zenekar, majd elfoglalták a szállásukat. A finom vacsora elfogyasztása után mindenki pihenőre vonult, hogy a másnapi versenyen a maximumot nyújthassák.

Szombaton délelőtt szervezett műhelylátogatásokon vettek részt. Kerámia- és taplógomba feldolgozó műhelyben ismerkedhettek ezekkel a foglalkozásokkal. Délután a versenyen mutatkoztak be neves zsűri előtt: Tóth Péter, Csikota József, Branislav Gagic értékelte a hallottakat. 

Vasárnap egy felemelő élményben volt része az együttesnek, hiszen a parajdi sóbányában muzsikálhattak. A monumentális tér, a jó akusztika elvarázsolta a jelenlévőket. Jó hangulatú, sikeres térzenét valósítottak meg. Délután a verseny eredményhírdetése következett, ahol nagy örömükre 94 ponttal kiérdemelték az első helyet. Czirok Zoltán zenekarvezető büszkén vette át a díjat. Hatalmas boldogság volt ez a karmester és a tagok számára is. Végül malacsütés és közös vacsora keretében ünnepelték meg ezt a sikert.

Pihenés után, hétfőn a kora esti órákban érkeztek vissza  Csengelére.

Köszönjük minden résztvevő teljesítményét, a tanárok  munkáját és további sok sikert kívánunk Nekik.

A Csengelei Fúvószenekar nemzetközi versenye a Nemzeti Tehetség Program támogatásával valósult meg.