Csengelei
Alapfokú
Művészeti
Iskola
2021. december 3. Ferenc
Csengelei Alapfokú Művészeti Iskola
GALÉRIÁK
Félévi bemutató 2021.02.26.

Félévi bemutató 2021.02.26.

Félévi bemutató 2020

Félévi bemutató 2020

Újévi koncert 2020

Újévi koncert 2020

http://mafusz.hu/Oktatási Hivatalhttp://www.csengeleiinformaciok.hu/https://www.drama.hu/http://tancpedagogusok.hu/http://www.wasbeeasteurope.hu/https://mtasz.hu/
Korondi siker

A Csengelei Fúvószenekar április 5-én útra kelt, úticéljuk az erdélyi Korond volt, ahol először került megrendezésre egy nemzetközi fúvószenekari verseny.

Megérkezés után rögtön próbált a zenekar, majd elfoglalták a szállásukat. A finom vacsora elfogyasztása után mindenki pihenőre vonult, hogy a másnapi versenyen a maximumot nyújthassák.

Szombaton délelőtt szervezett műhelylátogatásokon vettek részt. Kerámia- és taplógomba feldolgozó műhelyben ismerkedhettek ezekkel a foglalkozásokkal. Délután a versenyen mutatkoztak be neves zsűri előtt: Tóth Péter, Csikota József, Branislav Gagic értékelte a hallottakat. 

Vasárnap egy felemelő élményben volt része az együttesnek, hiszen a parajdi sóbányában muzsikálhattak. A monumentális tér, a jó akusztika elvarázsolta a jelenlévőket. Jó hangulatú, sikeres térzenét valósítottak meg. Délután a verseny eredményhírdetése következett, ahol nagy örömükre 94 ponttal kiérdemelték az első helyet. Czirok Zoltán zenekarvezető büszkén vette át a díjat. Hatalmas boldogság volt ez a karmester és a tagok számára is. Végül malacsütés és közös vacsora keretében ünnepelték meg ezt a sikert.

Pihenés után, hétfőn a kora esti órákban érkeztek vissza  Csengelére.

Köszönjük minden résztvevő teljesítményét, a tanárok  munkáját és további sok sikert kívánunk Nekik.

A Csengelei Fúvószenekar nemzetközi versenye a Nemzeti Tehetség Program támogatásával valósult meg.