Csengelei
Alapfokú
Művészeti
Iskola
2024. július 24. Kinga, Kincső
Csengelei Alapfokú Művészeti Iskola
GALÉRIÁK
Tavaszköszöntő bál

Tavaszköszöntő bál

Félévi bemutató 2022.02.09.

Félévi bemutató 2022.02.09.

Félévi bemutató 2021.02.26.

Félévi bemutató 2021.02.26.

http://mafusz.hu/Oktatási Hivatalhttp://www.csengeleiinformaciok.hu/https://www.drama.hu/http://tancpedagogusok.hu/http://www.wasbeeasteurope.hu/https://mtasz.hu/
Táncos sikerek

A Csengelei Alapfokú Művészeti Iskola növendékei nagyon szép sikert értek el a XXXXIV. Zuglói Amatőr Táncfesztiválon 2023. június 3-án. Online versenyre neveztük csoportjainkat.

Gyermek kategóriában, a 2-3. osztályosok csoportjának Cha-cha-cha koreográfiája arany minősítést, Junior kategóriában, a 4-5. osztályosok Foxtrott koreográfiája arany minősítést és  ifjúsági kategóriában a 6-7. osztályosok angol keringője szintén arany minősítést érdemelt ki. Felkészítőjük: Czirokné Krizsán Zsuzsanna.

A felnőtt kategóriában az Ifjúsági Mazsorettcsoport és a Smaragd Mazsorettcsoport képviselte iskolánkat három koreográfiával, mindhárom tánc Országos I. helyezést ért el. Felkészítőjük, Csáki Klaudia munkáját is nagyon köszönjük, és további sok sikert kívánunk nekik.

A Csengelei Alapfokú Művészeti Iskola teljesítménye alapján megkapta a Zugló Kupát is, melyet a minőségi munka elismerésére hoztak létre. Az érmeket és az okleveleket az általános iskola tanévzáró ünnepségén adtuk át. Nagyon büszkék vagyunk minden növendékünkre, köszönjük a szülők, az általános iskolai vezetésének és tanárainak támogató hozzáállását.

                                                                                                   Czirokné Krizsán Zsuzsanna